lördag, augusti 13

11-11-11


11 november 2011 är ju en fantastiskt bra sifferkombo, då tyckte jag och min älskling att det var ju ett originellt datum att förlova sig på 🙂 Så nu är jag förlovad och ännu mera lycklig, om man nu kan bli det förstås *ler* vilket jag tycker 🙂

Snart stundar julen runt hörnet också vilket ska bli jättetrevligt. Vi blir ett trevligt litet gäng på 10 personer som ska mysa hemma hos min broder Mattias, men det är då det 🙂 Nu befinner jag mig hemma hos min älskling Lina och njuter för fulla muggar. Igår lagade jag mat på RSMH, det blev köttfärslimpa med fetaost, kokt potatis och en god timjansås till det vilket blev mycket uppskattat. Senare på kvällen intog vi decemberfika hos faster knaster, det blev kaffe och lussebullar…mmmmm jättegott.

Idag lördag så blir det en lugn dag i Sala vilket inte är att förakta. Kanske ska vi eventuellt slappa till en film. Vad för någon vet vi inte än, det får bli en överraskning. På återseende för denna gång mina vänner.

P.S Ha en jävla bra 2:a advent imorgon söndag 😉

1 Comment

  • Om man kan bli mer lycklig vette tusan, på bröllopsdagen kanske 😉 Men dit är det ju fortfarande ett tag. Älskar dig så himla mycket <3

    Mmmm fira jul ihop med dig, din och min familj är ju så bra och underbart som det bara kan bli 😀 Kommer njuta för fullt.

    Kyssar i massor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.