lördag, augusti 13

40 år och 1 dag

Ja då har livscykeln min snurrat 40 år! Det va fasen vad åren går fort men så är det här i livet. Jag hade en härlig och händelserik 40 års-dag igår, telefonen började ringa redan vid niotiden och höll på fram till kvällen 🙂 mycket trevligt med alla era gratulationer, dom uppskattas. TACK så mycket!

Min 40 års-fest ska jag ha nu på lördag för lite släkt och vänner vilket ska bli kanonkul. Min finaste present ligger i min älsklings mage och tittar ut i början av juli i år 🙂 Redan nu på fredag kommer mina hjärtan ner, Lina och Emma, samt att ”Gubbarna Grus” är med i bilen såklart. Jag ska försöka ta lite kort från kalaset sen med och lägga upp, nu blir det filmtajm tänkte jag.

På återseende mina vänner

4 Comments

 • Mmm älskling det var på tiden att du skrev ett inlägg 🙂 Ett bra sådant vart det ju med. Längtar tills på fredag så det nästan gör ont men om några timmar är vi där <3

  Fint du skriver om vår lilla Linnea, det är som du säger en fin present 😀

  Nu blir det glass och senaste avsnittet av vetenskapen värld. Ha en bra filmkväll, om du kommer så långt dvs :*

  Älskar dig massa mycket

 • Ett stort försenat grattis till dej till att du fyllt 40 men ett ännu större grattis till att ni skall bli föräldrar. Gud så kul.. Kommer Lina att flytta hit?

  Kramis Sosso

  • Rickard

   Tack tack Sosso 🙂 Ska bli underbart att bli pappa till en liten prinsessa. Lina och Emma har bott här sedan 1 mars nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.