lördag, augusti 13

Äntligen varmvatten igen

Skönt att ha tillbaka varmvattnet igen. Märkte igår på kvällen att det var borta helt..lite kallt att duscha då ju 😉 Men nu så har det blivit rakning och dusch vilket var riktigt skönt. Vad som kommer att hända denna afton har jag ingen aning om, kanske någon film till kvällen. Hade mycket gärna sett film med min älskling Lina vilket är såå mysigt, men hon är hemma i Sala och ska om några timmar till Mora för att träffa sin tjejkompis. Hoppas dom får en trevlig helg.

Pratade med Tobias häromdagen och han skulle till lägenheten och städa denna helg så vi ses säkert för en kopp kaffe eller två. Ska ringa Henkis igen sen och se hur han haft det, vi har inte pratat på ett tag nu då jag varit borta hos mitt hjärta. Nu mullrar åskan titt som tätt här också, det smäller väl på ordentligt här senare, men vad gör det 🙂

Nu ska jag fortsätta chatta lite med mitt hjärta igen, just det ni som är nyfikna på hennes blogg kan kika in där tycker jag…..finns en länk på min sida här…Tjo och tjimm på er därute. Var rädda om varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.