lördag, augusti 13

Dan före dan…

Ja då är det julafton imorgon, detta år har gått snabbt. Klockan ringde 8.30 imorse så då var det dags att packa ner det sista för resan in mot Linköping. Tobias kom runt 10 tiden med sina två härliga katter i bilen. Hem till Tobias föräldrar för avlämning av katter :). Sedan blev det en tripp och slänga deras gamla TV..kanske tomten kommer med en ny imorgon vad vet jag :). Sedan gjorde Tobbe och jag stan för att handla klappar. Kan också tala om att vi inte var ensamma på stan *hehe*

Nu är jag hemma hos min lilla mamma och bloggar. Senare ska jag med henne till Sollan. Där serveras det skinkmackor innan det är dags för bingolotto..ja ni läste rätt..hehe jag ska med spela. Hoppas på en stor julvinst förstås 🙂 Ett par glas vin och glögg intages kvällen till ära med. Ha en underbar kväll nu mina vänner. God Jul.

1 Comment

  • An excellent friend of my own checks your site out often and advised that I look it over. The writing style is solid and the subject material is actually pertinent. Many thanks for the insight you give the members!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.