lördag, augusti 13

Lådor och riksstämma

Flytten är äntligen klar, plus att jag hunnit med en Riksstämma med Ufo-Sverige i Borås. Nu är det bara att packa upp sakerna men det tar jag i lugn takt, tänker inte stressa med det 🙂 Nåväl, förra veckan var det ett jäkla bärande upp och ner mellan lägenheterna, ville hinna med så mycket som möjligt innan helgen så jag inte hade så mycket kvar efter stämman.
På fredagen åkte Tobbe och jag till Borås redan vid 10 tiden för att hinna bygga utställningen nere i Borås. Så mellan 14 och 17 plockade vi upp datorer och annan utrustning. Efter det så åkte vi till hotellet för att ta igen oss lite innan det var dags för gemensam middag på Restaurang Oliven kl.19 Åt en mycket god Entrecote med klyftpotatis, det var himmelskt för gommen 🙂 Jag bokade bord och mat för 19 personer ett par dagar innan, så köket inte skulle få massa stress av ett stort sällskap vilket dom tacka för.
Så det har varit en härlig helg med vänner nere i Borås.

Nu är det lugna gatan som gäller en eller två dagar tänkte jag, sen får det bli att få upp det sista i skåpen samt att tavlor ska upp på väggarna. Lilla mamma skulle ev titta ut en sväng i veckan, hon är lite nyfiken hur det ser ut i nya lägenheten. Kanske skulle vänta tills dess att ta det sista i lådorna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.