lördag, augusti 13

Lördag

Inte skrivit på ett par dagar nu i bloggen. Men lusten kan ju inte finnas hela tiden…åtminstone inte att skriva *ler* Har gjort tre dagar på min praktik nu vilket har varit kul som fasen. Personalen är kanon tycker jag, man känner sig som en i gänget. Igår jobbade jag 18-24 på fritidsgården. Det var 7:an-kväll. Två band spelade lite, dom var riktigt duktiga. Sen blev det disco och andra aktiviteter som biljard, singstar, rockband mm mm.

Tobias messade förut om lite lunch vid halvtvå snåret, trevligt att bli bortbjuden på lunch tycker jag. Får se hur lördagen utvecklar sig sen för kvällen. Vädret kunde vara bättre tycker jag, vi har ju haft riktigt skönt vårväder nu ett par dagar. Nu tänkte jag fortsätta ut i cyberspace men återkommer säkert senare. Ha det gott nu och kram på er…..Halloj igen 🙂 det blev en god kycklingsallad till lunch med vitlöksbröd till. Efter det blev det fika och bakelse..riktigt gott med budapestbakelse tycker jag.

Vi drog ner till citygross strax efter klockan 20 för lite inhandling av snacks och dryck till filmen. Tobbe beställde filmen Närkontakt – The fourth kind en helt ok film tyckte vi. Filmen utspelar sig i det lilla samhället Nome – Alaska. Psykologen Dr. Abagail Tyler som spelas av Milla Jovovich undersöker sina patienters sömnproblem. Alla ser nämligen samma uggla när dom ska sova. Kan det ha med bortförningar att göra funderar hon på. Under hypnos kommer det fram spännande och mystiska saker som man får ta del av även från henne själv. Att det ska vara baserade på verkliga händelser får man ta med en stor nypa salt. Dom blandar lite dokumentärmaterial från den ”sk.riktiga Abagail” i filmen för att få upp en skrämmande stämmning vilket funkar bra tycker jag ;). Det blir lite av Blair witch filmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.