lördag, augusti 13

Rikstämman med utställning

Klockan ringde 07.30 för att gå upp och duscha, sedan en mycket god hotellfrukost. Vi satt verkligen och njöt innan det var dags att åka bort till skolan och ha årsmöte. Mötet löpte på bra mellan 09.30-11. Nu hade vi dryga två timmar på oss för att inhandla lite förtäring och inköp av lite blandade drycker till kvällen 🙂 Utställningen blev lyckad, ca 70pers kom sedan kom lite journalister från olika tidningar för intervjuer och fotografering. Vi började packa ihop utställningen strax innan 17.30 och var klara efter en timme ca. Jag tog tag i bokning av restaurang och förbeställde vad vi skulle äta. Bord bokades till 20.30 så nu hade vi lite tid över att byta om och ladda med en öl eller två innan det var dags att gå.

Vi blev 15st som gick ut och åt tillsammans. Maten var helt ok tyckte jag, det var några som fick lite kall köttbit vilket var tråkigt men annars var det helt ok. Bra service och inte allt för dyrt blev det 🙂

I Mats och Gunnars samlades vi igen denna kväll för mycket snack, historier och musiklyssnande 🙂 Jag ”råkade” somna sittandes på stolen..men men det är tur man kan glädja andra 😉 Jag ska dock säga att jag inte var ensam att somna till, två andra vänner somnade till med 🙂 klockan hade passerat 02.00 så det var ju ganska sent ändå. Bara att gå bort till Tobias och mitt rum. John Blund kom ganska fort måste jag säga.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.