lördag, augusti 13

Sill & Grill

Lördagen började med att jag vaknade tidigt som fasen men det var bara att försöka somna om igen, vilket gick bra som tur var 🙂 Att vakna 05:30 gick jag inte med på, gick upp strax innan 9 och vevade igång kaffebryggaren. Snackade lite med Lindgren efter det och vi bestämde att vi skulle luncha senare efter han börjat rensa lite för sin flytt som sker i slutet på denna månad. Satte mig vid datorn och kollade runt lite på någon typ av TV-bänk som kan passa in. Vill ha en vit i New England stil är min plan, får se om det går att genomföra. Strax efter 13 kom Lindgren då vi först drog till Mjölby för tvätt av hans bil sen tillbaks till Mantorp och inköp av lunch på Citygross. Sill & potatis kom vi överens om, det smakade kanon kan jag tillägga 🙂 Efter sill-lunchen drog sig Lindgren hem till sig för att fortsätta sin rensning i lägenheten. Tänkte jag skulle lägga mig och läsa lite men jag somnade till lite och vaknade av lätt huvudvärk, ja ja säkert vätskebrist då jag är dålig på att intaga vatten under dagen. Sen kom det ett sms från Lindgren om grillning hos Benny, ja varför inte tänkte jag, alltid gott att grilla.

Framåt 19 tiden styrde vi kosan mot Ljungsbro där Benny bor i Cloetta-land 😉
Mötte upp Benny sen ner till affären för korvinköp. Goda ostgrillare och lunchkorv blev det. Hem till Benny och tände på grillen, vi hann och äta grillad banan med choklad innan eurovisionschlagerspektaklet skulle börja. Hör och häpna för vi kollade faktiskt på hela sändningen, inget som går till historien precis. Utav 25 stycken bidrag så var det väl max 3-4 som var ok..enligt mig då. Det var bättre förr på 80talet tycker jag, mer fart i låtarna a ´la schlager. Nu kanske ni tycker jag är gammalmodig men men så är det 🙂

Nu ska jag fortsätta och inte göra så mycket innan lilla mamma tittar ut någon gång efter klockan 16. Glöm nu inte att heja fram Tre kronor ikväll då det är final i hockey-VM mot Finland. Vore härligt att få se Sverige ta sin 9:e guldmedalj ikväll tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.