lördag, augusti 13

Soliga dagar

Det har varit härliga soliga dagar i Sala under veckan som jag var där. Hunnit med både skolavslutning och många promenader under solens strålar. Grillat hemma hos Mats har vi också gjort, ”vi” kanske ni undrar..ja ja Lina, jag och lilla Emma 🙂 Även nationaldagen firades i Sala men det skrev jag om i föregående inlägg så det ska jag inte tråka ut er med nu 🙂 Lina jobbade även torsdag och fredagen på sitt sommarjobb som börjar nästa vecka, då passade Emma och jag på att gå på stan samt till hennes morfar Mats.

Söndagen kom och det blev dags att åka mot Mantorp vilket var härligt för både Lina och Emma åkte med 🙂 Tågresan började bra men när vi närmade oss Flen så blev det tvärstopp pga banarbete. Enligt information från tågvärden behövde dom 15 minuter för att ”öppna” spåret för trafik, nu är det ju SJ vi har att göra med och deras tidsperspektiv är av annan räkenskap *morr*. Det tog 1 timme och 43 minuter i verkligheten, så pendeltåget från Norrköping hem till mig som gick 16.01 hann vi förstås inte med utan det fick bli 18.01 tåget. Lilla Emma blev lite rastlös på tåget vilket man kan förstå men det gick ju bra och vi kom hem till mig strax före klockan 19. In med packningen sen gick vi ner till citygross och handlade lite.

Måndag och G:a Linköping samt Valla friluftsområde blev ett resmål för oss. Det var härligt att gå runt där och se på husen. Naturligtvis blev det ett besök på chokladboden med 🙂 Sen intog vi den goda kycklingsalladen vi gjorde på morgonen, smakade gott ute i det fria. Vi gick sedan till Valla och tittade på djuren till Emmas förtjusning, ja vår med förstås. Lina bekanta sig med hästarna och började genast prata om att hon ville ha häst igen 🙂 Efter Valla tog vi bussen till Ekholmen för en fika hos min lilla mamma så hon fick träffa både Lina och Emma. Även bror med sina kids kom förbi med vilket var mycket trevligt.

Lite bilder från våra härliga sommardagar tillsammans..

2 Comments

  • Så underbart vi haft de här dagarna, synd att dom tog slut så fort..längtar verkligen tills nästa gång och då vill jag tillbaka till Mantorp, var så lugnt och mysigt där 🙂 Saknar dig otroligt mycket och jag älskar dig massa mycket <3 // din Linputt

    • Rickard

      Ja det var härliga dagar älskling. Tiden går fort när man har trevligt och trivs så bra tillsammans.
      Vad mysigt att du gillade lilla Mantorp 🙂 Mmm saknar och älskar dig med Linis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.