lördag, augusti 13

Sommaren på ingång….


Det känns att sommaren är på ingång nu med stora steg. Det börjar nästan att vara för varmt att ha täcke på sig när natten kommer. Vaknade redan halv åtta i morse av att en gräsklippare kördes för fullt och av fågelsång. När jag låg och filosoferade kom jag och tänka på Vad är sommar för mig? Det första som kommer fram är jordgubbar, denna underbara gubbe 🙂 likaså kom jag och tänka på Gotland. Det är ett par år sedan jag var där, få strosa runt innanför ringmuren, åka runt på Fårö, eller bara sitta på stranden och blicka ut över havet när solen går ner. Kommer också ihåg för några år sedan när jag var med två vänner till High Chaparall en mycket varm sommardag, härligt att bara dra iväg över dagen sådär. Vad är sommar mer för mig då…jag får ju inte glömma bort grillning med goda vänner 🙂 Snart är det midsommar också då lutar det åt att det blir en tripp upp till Gubbarna Grus i Sala. Alltid lika kul att träffa dom tycker jag. Dom får mig att tänka både på morfar och farfar när jag träffar dom, tyvärr är varken min morfar eller farfar i livet idag, då är det skönt att Mats & Gunnar finns…bara att ni tar åt er nu Gubbar 😉 Nu är det dags att blöta ner sig lite i duschen, finns säkert mer sommarminnen som kommer tillbaka i min tanke sen. Avslutar så länge med ett citat från Sören Kierkegaard…

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

På eftermiddagen bar det iväg till Bergs slussar, och vilket härligt sommarväder det blev, hela 24 grader varmt. Henka och jag passade på att handla glass vid vandrarhemmets äventyrsgolf, god var den allt. Sedan strosa vi lite längs kanalen och njöt av vädret.

Nu ikväll har vi gästat Vadstena på deras nostalgi-kvällspremiär för i år, det var en hel del folk och massor med gamla bilar. Säkert över hundra motorcyklar med. Skönt att gå runt slottet och gästhamnen och bara titta på folk 🙂 Tack Henrik för en härlig dag och trevligt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.