lördag, augusti 13

Styrelsemöte i Ängelhom

Tobias och jag åkte vid elvatiden mot Ängelholm i fredags. Första stopp blev tankning i Mjölby för att sedan åka på E4:an ner mot Skåne. Checka in på Hotell Lilton på eftermiddagen. Sedan blev det lite uppackning av väskor för att sedan bege sig ut på stan. Gick upp till restaurang El Greco och preliminärbokade ett bord för lördagskvällen sen över till Glas-banken

Det blev ett par glas vin på rummet, lite musik till det och snackade lite om morgondagen. Efter det så gjorde vi Ängelholm, hamnade på en liten mexikansk-pub där vi tog lite vätskekontroll. Efter en öl samt en jäger så önskade jag en låt och bjöd upp servitrisen till en merengue-dans..( takterna satt kvar i kroppen ) 🙂 Sedan gick vi tillbaka till hotellet för att prata lite om allt möjligt tills det va dags att invänta John Blund.

Lördagmorgon och mätta efter en god frukost så ringde Tobias till ett vittne och stämde av våran tid för intervjun. Vi var där strax efter klockan 10 där han berättade vad han och en kamrat upplevde 2006. Efter det så åkte vi till stranden för att fota lite, tog kort på bi-solarna som ni kan se på kort nedanför här samt lite strandkort. Sedan tillbaka till Ängelholm för att hinna med att luncha innan styrelsemötet skulle börja. Styrelsemötet tog ett par timmar, vi var färdiga strax efter klockan 17. Då var det dags att svira om till kvällen där Tobias och jag bokade bord för hela gruppen. Vi skulle inte vara där förens kl.20 så allihopa samlades i lobbyn där vi intog lite dryck och snackade lite om det vi klubbade igenom på mötet. I samlad trupp stegade vi upp till restaurangen och intog lite mat och dryck, efteråt samlades vi i Mats och Gunnars rum där vi skålade med öl och whiskey, lite av en tradition. Från och till så blev vi filmade av Michael från Australien och hans flickvän Kerstin. Dom gör en dokumentär om Ufo-Sverige som ev. SVT ska köpa in.

Söndag och klockan ringer 07.30. Frukosten serveras klockan 8. Tobias och jag kom iväg från Ängelholm klockan 9, hemma i Mantorp igen strax efter 12. En härlig helg med möte och samkväm.
Nu när du orkat läsa allt detta kan du lika gärna se på bilderna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.